Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 00:07

«Σόου» και χατ-τρικ Παναγιωτόπουλου – Εθνικός Φιλιππιάδας vs Καστοριά 4-1 (photo)

Φιλιππιάδα τεσσάρων αστέρων, με έναν Παναγιωτόπουλο σε δαιμoνιώδη φόρμα, «σκόρπισε» την ιστορική Καστοριά με σκορ 4-1, για την 3η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου προηγήθηκε με σουτ του Παναγιωτόπουλου στο 1' και ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0 στο 17'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42' με σκόρερ τον Αλεξανδρίδη (πλασέ), αλλά έμειναν στο 50' με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Παναγιωτίδης), γεγονός που τους κόστισε.

Στο 53' ο Γεωργίου πέρασε ασίστ στον Γιάτσε, ο οποίος έκανε το 3-1, περνώντας και τον τερματοφύλακα, ενώ στο 87' ο Παναγιωτόπουλος με δυνατό σουτ έκανε χατ-τρικ, για το τελικό 4-1.

 

Διαιτητής: Τσιρώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Σπυριδόπουλος-Μπρεσιάκας (Αιτωλοακαρνανίας)

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννος): Μπαντής, Μούτας, Θεοδώρου, Δάρδας, Παπαβασιλείου, Τσακανίκας (66΄Σιαπέρας), Γιάτσε (61΄Τσιφλίδης), Σαπανίδης (51΄Κοντογεώργος), Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου, Κολιάκης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Κορμαρής): Σαραφιανός, Σαββαϊδης, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας, Ποπζαβίροφ (78΄Τσαμασλίδης), Βελλίδης, Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Δ. (58΄Τάντσης), Μαντζάνας (46΄ Παπαδόπουλος Α.).

 

 

Έκθεση εικόνων