Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 05:31

Αυτή η νίκη της ΑΕΚ πήγε μέχρι τον ουρανό για τον Πρόεδρο... (pics)

Συγκίνηση, αμηχανία και σφιγμένα πρόσωπα υπήρχαν στον Αρχάγγελο στη χθεσινή αναμέτρηση ΑΕΚ Αρχαγγέλου-Άρης Πρέβεζας (1-0), για την 4η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Ήταν το πρώτο ματς που οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων δεν είχαν πλάι τους το Θοδωρή Χάιδο. Τον Πρόεδρό τους. Και ασφαλώς σε αυτόν αφιέρωσαν τη νίκη τους. Κι αυτή η νίκη της αγαπημένης του ΑΕΚ Αρχαγγέλου, «ταξίδεψε» μέχρι τον ουρανό με τη φράση «... για σένα Πρόεδρε».

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή (το ίδιο συνέβη σε όλα τα γήπεδα της 'Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας), στη μνήμη του Θοδωρή Χάιδου, ενώ η ΑΕΚ Αρχαγγέλου αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια. Ποδοσφαιριστής, παίκτες, διοίκηση της ΑΕΚ Αρχαγγέλου κατέθεσαν λουλούδια σε μία φωτογραφία του αδικοχαμένου Θοδωρή Χάιδου, που βρισκόταν πλάι στον πάγκο των γηπεδούχων, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι φιλοξενούμενοι, αλλά και το διαιτητικό τρίο (Λιάσκος, Λάζαρης Ε. , Λάζαρης Γ.).

IMG 4693

Λουλούδια κατέθεσαν επίσης οι κ.κ. Δημητρίου (εκ μέρους της ΕΠΣ), Αμάραντος (ΠΑΣ Πρέβεζα) και Καραμούτσιος (πρώην προπονητής του Αρχαγγέλου-προπονητής ακαδημιών ΠΑΣ Πρέβεζα).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ και πήραν τους τρεις βαθμούς με κεφαλιά του Σοφόπουλου Αθ. Στο 78'.

ΑΕΚ Αρχαγγέλου (Μουρεχίδης): Ισπόγλου, Νάσης, Κοτένογλου, Τσενικόγλου Χρ., Τσενικόγλου Β. (42' Ζιάι), Ζήσης, Σοφόπουλος Β., Λέζος (28' Σωμίρας), Τουμανίδης, Σοφόπουλος Αθ., Τσενικόγλου Χ.Φ. (76' Μυριούνης).

ΑΡΗΣ Πρέβεζας: Κασαμπαλάκος, Ντούσκος, Ριστάνης, Παναγιωτίδης, Σπυρόπουλος, Τσόκας, Νόβας, Gierei, Μύτικας, Νταλιάρδας, Γεωργουσόπουλος.

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr