Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013 04:13

Νίκη-πρόκριση για τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Και τώρα η ΑΕΛ!

Και τώρα η ΑΕΛ λένε όλοι από χθες στη Φιλιππιάδα, αφού ο Εθνικός κέρδισε δίκαια τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με σκορ 1-0 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάρισας.

Ο Εθνικός αν και αγωνίστηκε από το 47’ με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του Τσακανίκα με δεύτερη κίτρινα κάρτα, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τους φιλοξενούμενους και πήραν τη μεγάλη νίκη-πρόκριση με γκολ του Παναγιωτόπουλου στο 83’.

DSC 0025

Ο Εθνικός στρέφει και πάλι το βλέμμα του στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι φίλαθλοι ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ματς απέναντι στη Λάρισα που θα πραγματοποιηθεί στη Φιλιππιάδα στις 17 Νοεμβρίου.

DSC 0301

Ο Εθνικός μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και μόλις στο 6' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολιάκη ο Παναγιωτόπουλος πήρε την κεφαλιά η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Στο 41' ο Εθνικός είχε ένα ακόμη καλό σουτ του Γεωργίου το οποίο κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ, ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Εθνικός είχε μια ακόμη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα του Μούτα ο Παναγιωτόπουλος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η σειρά του Οικονόμου να απειλήσει ωστόσο ο Μπαντής τόσο στο 54' όσο και στο 61' ήταν στο κατάλληλο σημείο και αποσόβησε τον κίνδυνο από τα σουτ του Καραγκούνη και του Καλπία αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα ο Εθνικός πήρε την πρωτοβουλία και αύξησε την πίεση προς τους φιλοξενούμενους. Στο 73' ο Νούσιας απέκρουσε το σουτ του Κολιάκη, ενώ στο 80' έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Παναγιωτόπουλου. Ο Εθνικός συνέχισε να πιέζει και στο 81' η κεφαλιά του Σιαπέρα πέρασε λίγα εκατοστά έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 83' μετά από καθετη πάσα του Κοντογεώργου ο Παναγιωτόπουλος  αφού πέρασε και τον Νούσια με πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Βλάσσης-Γραικός (Κέρκυρας)

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος):Μπαντής, Μούτας (60΄λ.τρ. Κοντογεώργος), Θεοδώρου, Δάρδας, Παπαβασιλείου, Τσακανίκας, Γιάτσε, Σαπανίδης (67΄Σιαπέρας), Παναγιωτόπουλος, Γεωργίου, Κολιάκης (84΄λ.τρ.Μπάκας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσαρας):Νούσιας, Καρακώστας, Πρικάκης, Κολιός, Καλπίας, Κουρδής, Κουλτσιάκης, Χάμος, Κωστούλας, Καραγκούνης (70΄Ματούλας), Τόλιος (46΄Γκουντρουμπής).

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr