Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 21:23

«Κέρασε» για τη γιορτή του ο Παπαδόπουλος – ΑΟ Πλαγιάς- Αχέρων Καναλακίου 0-1 (pics+vid)

«Απόδραση» και από τη δυνατή έδρα της Πλαγιάς για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0, στο ξερό γήπεδο του τοπικού ΑΟ Πλαγιάς και έμεινε πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πλέον «μαξιλαράκι» τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Αμβρακικό Βόνιτσας.

Το ξερό τερέν (το διαιτητικό τρίο λίγο πριν τη σέντρα έδωσε εντολή να φτιαχτούν σωστά οι γραμμές του αγωνιστικού χώρου) δεν άφησε τους παίκτες των δύο ομάδων να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο και την τεχνική τους, που ορισμένοι εξ αυτών διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό μάλιστα. Το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό, είχε λιγοστές καλές φάσεις και όλα έδειχναν πως η ομάδα που θα έβαζε πρώτη γκολ, θα είχε και μεγάλο πλεονέκτημα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αυτή η ομάδα ήταν ο Αχέρων Καναλακίου. Στο 7' ο εορτάζων Δημήτρης Παπαδόπουλος έκλεψε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, προχώρησε και σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ωστόσο ο Καταγής απέκρουσε, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ. Ο Τσουγκάρης το εκτέλεσε πλασαριστά, πάσαρε στον «Τζίμη» Παπαδόπουλο, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και «έγραψε» το 1-0.

 MG_5295

Η Πλαγιά «απάντησε» στο 10' με μία στημένη φάση. Ο Περιστέρης εκτέλεσε φάουλ, ο Φραγκολιός έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μπάμπης μπλόκαρε σταθερά. Ο Αχέρων έφτασε κοντά στο γκολ και πάλι στο 21', όταν το αριστερό πλασέ του Βέκιου κόντραρε στα σώματα των αμυντικών, με τον Καταγή εξουδετερωμένο. Στο 32', ο Τσουγκάρης πρόλαβε και έδιωξε με κεφαλιά πριν η μπάλα φτάσει στο κεφάλι του Σταμουλάκη από σέντρα του Περιστέρη, ενώ στο 34' ο Μπάμπης μπλόκαρε την κεφαλιά του Κατσαβρία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η κεφαλιά του Στάικου από καλή θέση πήρε ύψος και δεν ανησύχησε τον Καταγή.

Το Καναλάκι είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 50'. Ο Νόνας «έστρωσε» στον Λουκούμη, ο οποίος με ένα δεξί «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΑΟ Πλαγιάς.

 MG_5317

Στο 59' το σουτ του Στάικου ήταν «χλιαρό» και μπλόκαρε ο Καταγής. Η Πλαγιά προσπάθησε στη συνέχεια να πιέσει τον Αχέροντα, το κατάφερε σε κάποιες περιπτώσεις, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες για να απειλήσει την εστία του Μπάμπη.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο ρέφερι τις αναμέτρησης για πέναλτι σε δύο περιπτώσεις. Στο 33' σε ανατροπή του Β. Μωραϊτη από τον Τσουγκάρη (ο Ρίππης καταλόγισε «θέατρο» και έδειξε και την κίτρινη κάρτα) και στο 64' σε «μονομαχία» του Γ. Παπαδόπουλου με τον Φραγκολιό (οι παίκτες του ΑΟ Πλαγιάς ζήτησαν χέρι). Και στις δύο φάσεις ο διαιτητής ήταν σε κοντινή απόσταση, ενώ και οι βοηθοί του είχαν καλή οπτική γωνία.

Θα αναρτηθεί και βίντεο τις επόμενες ώρες για τα συμπεράσματά σας.

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Φραγκούλης-Λάζαρης

ΑΟ Πλαγιάς (Κωσταράκης): Καταγής, Κοκόλης, Βερύκιος (79' Μπουρδάρας), Πανταζής, Κατσαβρίας, Παξινός, Περιστέρης, Μωραϊτης Ι., Σταμουλάκης, Μωραϊτης Β., Φραγκολιός

Αχέρων Καναλακίου (Βέκιος): Μπάμπης, Τσουγκάρης, Νόνας (54' Παλάντζας), Κολιός, Παπαδόπουλος Γ., Δράκος, Λουκούμης, Βέκιος (40' Ευθυμίου), Κώστας, Παπαδόπουλος Δ., Στάικος (73' Κόφσα).

 

Έκθεση εικόνων

View this gallery on Flickr