Πέρα από την εφαρμογή του επενδυτικού και επιχειρηματικού σχεδίου της, η εταιρία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στη δημιουργία μίας ευρείας κουλτούρας γύρω από το ψάρι της Πρέβεζας, το ψάρι του Αμβρακικού και του Ιονίου Πελάγους.
Στο πλαίσιο αυτό, στην ιστοσελίδα της (δείτε ΕΔΩ), υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για το ψάρι και τη διατροφή, καθώς και γαστρονομικές επιλογές και ντόπιες συνταγές για μαγειρική με βάση το ψάρι, ενέργειες που σε συνδυασμό με την προβολή της τοπικής γαστρονομίας μέσω ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών εκπομπών, δημιουργούν ένα συνολικό «πλέγμα» προβολής της περιοχής μας.