Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 03:02

ΠΑΣ... στην κορυφή με τα «παιδιά» σου!

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έμεινε ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, επικρατώντας με σκορ 2-0 στο δημοτικό στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα», του ΠΑΣ Σφακιώτες.

Το ματς στα «χαρτιά» ήταν ντέρμπι, ωστόσο στον αγωνιστικό χώρο η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του ΠΑΣ Πρέβεζα και το τελικό 2-0 μάλλον μοιάζει «φτωχό» για να αποτυπώσει την εικόνα του αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» αποδεικνύουν αγώνα με τον αγώνα πως μια ομάδα με ποδοσφαιριστές από το Νομό Πρέβεζας, είναι ικανή για ποδόσφαιρο ουσίας και ικανή να φέρει και πάλι το φίλαθλο κόσμο της πόλης στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είχαν στον πάγκο τους τον γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Καραμούτσιο, που εκτέλεσε προσωρινά και χρέη προπονητή, έδειξαν τις προθέσεις τους μόλις στο 3'. Ο Παναγόπουλος από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο Σιδέρης με απευθείας αριστερό βολέ απείλησε για πρώτη φορά την εστία των φιλοξενουμένων (η μπάλα πέρασε αρκετά εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Σφακιώτες).

Στο 7' ο ΠΑΣ Πρέβεζα έκανε το 1-0, όταν ο Χαϊδάκης πάσαρε στον Σιδέρη, ο οποίος μπήκε με άψογο κοντρόλ και στυλ στην αντίπαλη περιοχή και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Σκιαδά.

Στο 16', ακυρώθηκε ορθότατα γκολ του Παναγόπουλου (σωστή η απόφαση του βοηθού Παναγιώτου σε μία δύσκολη φάση), όταν ο Σιδέρης σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Σφακιώτες απέκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Παναγόπουλος πλάσαρε εύστοχα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Οι «κιτρινόμαυροι» κυνήγησαν το δεύτερο γκολ και έφτασαν μία «ανάσα» από το να το πετύχουν στο 43'. Ο Παναγόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Σκιαδάς απέκρουσε, ο Χαϊδάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έπιασε την κεφαλιά, η οποία τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

3

Ίδια η αγωνιστική εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 5' το «τακουνάκι» του Δημουλιά «έβγαλε» τον Ντέτσικα τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ Σφακιώτες. Ο νεαρός άσος του ΠΑΣ σούταρε δυνατά με το δεξί, η μπάλα όμως σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Ο ίδιος παίκτης απώλεσε ακόμη μία ευκαιρία για γκολ στο 56' (μπλόκαρε ο Σκιαδάς).

Η ομάδα της Πρέβεζας, ωστόσο τα... χρειάστηκε στο 72', όταν ο Ζακυνθινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πανούση από το ύψος της μικρής περιοχής. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως... θορυβήθηκαν και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Χαϊδάκης με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 2-0 (δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Σφακιώτες).

Στο 78' ο ΠΑΣ απείλησε και πάλι την εστία του Σκιαδά, με μία εξαιρετική σε έμπνευση «λόμπα» του Κώστα Δημουλιά, έξω από την περιοχή, που πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Από τον ΠΑΣ Πρέβεζα η τριάδα της επίθεσης (Σιδέρης, Χαϊδάκης, Παναγόπουλος) ξεχώρισε με τη απόδοσή της, ενώ σταθερά καλός για ακόμη ένα ματς ήταν και ο «κάπταιν» Κώστας Δημουλιάς. Μάρκος και Δήμας πήγαν άριστα ανασταλτικά, ενώ βοήθησαν, ώστε να ξεκινά και η ανάπτυξη από την άμυνα.

20

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης και η χρησιμοποίηση μετά το '70, του Σιδέρη στα χαφ και όχι στην κορυφή της επίθεσης.

Στα θετικά, πέρα από την απόδοση του ΠΑΣ, ήταν και η αυξανόμενη προσέλευση του φίλαθλου κόσμου της πόλης, που «διψάει» για καλό ποδόσφαιρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρούσσος (Φραγκούλης-Παναγιώτου)

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Πανούσης, Σκαμνέλος Χ, Δήμας, Μάρκος, Καρακώστας, Σκαμνέλος Δ, Ντέτσικας (87΄Μπούκουρας), Δημουλιάς, Παναγόπουλος (69΄Μέλλος), Χαϊδάκης (89΄Ντούσκος), Σιδέρης

ΠΑΣ Σφακιώτες: Σκιαδάς, Γεωργάκης (82' Καρύδης), Γαζής, Δασκαλάκης, Κοντογιάννης, Βρακατσέλης, Θεριανός (68΄Καράμπαλης), Βλάχος, Λάζαρης, Ορφανός (62΄Ζακυνθινός), Καρτάνος.

 

 

 

*Το φύλλο αγώνος για ακόμη μία αναμέτρηση ανέγραφε τον ΠΑΣ Πρέβεζα με την παλαιά του ονομασία. Οι κινητοποιήσεις των δικαστών, δεν έχουν επιτρέψει να τελειώσει αυτή η τυπική, αλλά εξαιρετικά σημαντική λεπτομέρεια.

 

 

Στις εξέδρες ο Πανούσης

27 

 

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα, Παναγιώτης Πανούσης. Είδε το ματς από τις εξέδρες και στη συνέχεια είχε σύντομη συζήτηση με τον γυμναστή της ομάδας, Πάνο Καραμούτσιο, για την... επόμενη ημέρα στους «κιτρινόμαυρους.

 

 

Πάνος Καραμούτσιος: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ να βοηθήσω τον ΠΑΣ Πρέβεζα»

 100 2964

Τις πρώτες του δηλώσεις από το νέο του πόστο στην ομάδα έκανε και ο εκτελών χρέη προπονητή στο χθεσινό ματς, Παναγιώτης Καραμούτσιος, ο οποίος ανέφερε:

«Τα συναισθήματα ήταν πρωτόγνωρα, δεν μπορούσα να αρνηθώ να βοηθήσω τον ΠΑΣ Πρέβεζα, όσο μπορώ κι εγώ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και χάρηκα πάρα πολύ που πήρε αυτή τη νίκη και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Κατά διαστήματα έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, χάσαμε και πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε πιο εύκολα το σκορ, τελικά ήρθε το αποτέλεσμα αυτό το 2-0 και όλα καλά».

Για τη δουλειά στις Ακαδημίες του σωματείου πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τις Ακαδημίες, προσπαθούμε παρ' ότι πολλές φορές έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο, να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο. Μας εμπιστεύονται τα παιδιά, έχουμε παιδιά που είναι χρόνια στην Ακαδημία και σιγά-σιγά πιστεύω με την κατάλληλη οργάνωση και την κατάλληλη βοήθεια, να βγει κάτι καλό και ο ΠΑΣ Πρέβεζα, να στηρίζεται σε δικά του παιδιά»

 

 

Βασίλης Μάρκος: «Ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν πρέπει να βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία»

 100 2966

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Πρέβεζα, Βασίλης Μάρκος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Πιστεύω ότι ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, απλά εμείς μετά από τα τελευταία γεγονότα και την απομάκρυνση του πρώην προπονητή μας, του κ. Χριστοδούλου, ήμασταν επηρεασμένοι από αυτό. Εντάξει, ήταν απόφαση της διοίκησης να απομακρυνθεί, από εδώ και πέρα όποιος προπονητής και να έρθει, θα τον στηρίξουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, καλή η ομάδα των ΠΑΣ Σφακιωτών, αλλά εμείς πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, γιατί ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν πρέπει να βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία. Αν δε τα είχαν κάνει, έτσι όπως τα έχουν κάνει κάποιοι παλαιότερα, τώρα η ομάδα θα έπρεπε να παίζει στη Γ΄Εθνική. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πέρυσι δεν υπήρχε καν ομάδα να δει ο κόσμος. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσφέρουμε και θέαμα»

 

 

Δημήτρης Κονιδάρης: «Η Πρέβεζα θα είναι το φαβορί του πρωταθλήματος»

 100 2962

 

Ο προπονητής του ΠΑΣ Σφακιώτες υποστήριξε πως φαβορί του πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο προς την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:

«Ικανοποιημένος όταν χάνεις δεν είσαι ποτέ! Eίναι δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ελεύθερα, όσο μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, που μπήκαμε φοβισμένοι σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε το παιχνίδι, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποιες φάσεις. Δίκαια νίκησε η Πρέβεζα, θεωρώ ότι η Πρέβεζα θα είναι το φαβορί του πρωταθλήματος. Λόγω ιστορίας, λόγω κάποιων παικτών που έχει που είναι πολύ έμπειροι. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να βγει, γιατί είναι ιστορικό σωματείο, έχω παίξει αντίπαλος πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής και είναι κρίμα να παίζει σ’ αυτές τις κατηγορίες. Έχει τον κόσμο, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου ν’ ανέβει κατηγορία.

Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα στη δική μας ομάδα, αν εξαιρέσεις δύο παιδιά από την περυσινή ομάδα που παίζανε σήμερα. Έχουμε και ελλείψεις είναι και δύο παιδιά που δεν έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα, γιατί δεν έχουν βγει τα δελτία. Έχουμε ένα παράπονο εδώ από την ΕΠΣ, μας έχουν βγάλει τα δελτία από την ΕΠΟ και δε μας τα βγάζει το κομπιούτερ της ΕΠΣ, γιατί είναι σπασμένο το χέρι κάποιας κυρίας γραμματέας. Δηλαδή πρέπει να στηριζόμαστε σε μία υπάλληλο, για να βγει ένα δελτίο; Πρέπει να έχει αντικαταστάτη, ένα λεπτό δουλειά ήταν. Το λέω με παράπονο γιατί έτσι λειτουργεί και το κράτος, γι’ αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε.

Δεν έχουμε κανένα στόχο για πρωτάθλημα, η ομάδα είναι νέα και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα, που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο».

 

 

 

 

 

  1. ΡΟΗ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

title1 -- Διαβάστε επίσης... --

Πολιτική

27 Απριλίου 2024
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα, υπογραμμίζοντας πως απέτυχε να ελέγξει το κύμα ακρίβειας,
24 Απριλίου 2024
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, ...
24 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Τάσος Τόκας, στο πλαίσιο περιοδείας του ...
23 Απριλίου 2024
Έπειτα από πολλές πολιτικές παλινωδίες, αρκετό “κρυφτούλι” και συνεχόμενες επικοινωνιακές γκάφες της δημοτικής αρχής στην υπόθεση της αγωγής της ...
22 Απριλίου 2024
Ένα μείζον πολιτικό ζήτημα, το οποίο έχει απασχολήσει μέχρι και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ του atpreveza.gr) και έχει ...

Ήπειρος

25 Απριλίου 2024
Στην Περιφέρεια Ηπείρου γνωστοποιήθηκαν σήμερα νέες απόπειρες απάτης ιδιωτών που έχουν συναλλαγές με τις Οικονομικές της Υπηρεσίες. Οι άγνωστοι αντλούν στοιχεία από τη «Διαύγεια» της Περιφέρειας
24 Απριλίου 2024
Από το Τμήμα Υγείας Ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και μικρού ...
15 Απριλίου 2024
Τις βραδινές ώρες χθες, σε γενόμενο έλεγχο από την Ομάδα Κ-9 του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης ...
15 Απριλίου 2024
Από το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής  της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ανακοινώνονται ...
09 Απριλίου 2024
Ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ...

Αθλητισμός

23 Απριλίου 2024
Την 3η θέση στα 400 μέτρα εμπόδια κατέκτησε η Κυριακή Τσαούση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας – Κύπρου 2024. Η αθλήτρια του Δημήτρη Γεωργοπέτρη
22 Απριλίου 2024
Στα πλαίσια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Κ16, που έγινε στα Γιάννενα τις 20/4/24 η Χαρά Γέρου σημείωσε τη 5η καλύτερη επίδοση της τελευταίας ...
15 Απριλίου 2024
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Πρέβεζας-Λευκάδας απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση: Θερμά συγχαρητήρια !!!!στους συλλόγους ...
12 Απριλίου 2024
Στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Ερμή ...
03 Απριλίου 2024
Από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων(Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Πρέβεζας, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των Πανελλήνιων Αγώνων ΓΕ.Λ. & ...

Πολιτισμός

27 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Τα εν οίκω

16 Αυγούστου 2022
Γάμος ή βάπτιση. «Έκρηξη» συναισθημάτων χαράς και συγκίνησης. Συναισθήματα που «γεννούν» αναμνήσεις και εικόνες που διατηρούνται για μια ζωή. Συναισθήματα που «γεννούν» εικόνες χαραγμένες στις ψυχές
01 Ιανουαρίου 2024
Το www.atpreveza.gr σας εύχεται καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα, αγάπη και αλληλεγγύη. Να είστε δυνατοί και θα τα λέμε και τη νέα χρονιά ...
25 Αυγούστου 2023
Θεοφάνους και Ιωνίας στην Πρέβεζα. Σαν ασπρόμαυρη καρτποστάλ! Περίπατος, με φόντο το νεοκλασικό κτίριο που στέκει ακόμη να θυμίζει μία Πρέβεζα, που ...
16 Αυγούστου 2022
Γάμος ή βάπτιση. «Έκρηξη» συναισθημάτων χαράς και συγκίνησης. Συναισθήματα που «γεννούν» αναμνήσεις και εικόνες που διατηρούνται για μια ζωή. ...
09 Νοεμβρίου 2015
Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα, 34 τ.μ., στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ζαλόγγου στην Πρέβεζα. Πληροφορίες στο τηλ. 6937453006. ...

GUEST

15 Μαρτίου 2024
Του Δημήτρη Βασιλείου* Από την, δημοσιευμένη στον Τύπο, έκθεση του Ο.Η.Ε. : το τετράμηνο Οκτώβρης 2023 – Φλεβάρης 2024 στη Γάζα σκοτώθηκαν περισσότερα από 12.300 παιδιά, ενώ την τετραετία
12 Μαρτίου 2024
Απευθύνω αυτή την επιστολή, την οποία παρακαλώ να δημοσιεύσετε για να ρίξω λίγο φως – όσο περνάει από το χέρι μου – στην Ελλάδα που υπάρχει, εκεί έξω ...
11 Μαρτίου 2024
Γράφει ο Χαράλαμπος Ν. Μακρής Αεροπόρος Γλύπτης Τυχαίνει να υπάρχει μία συγχρονικότητα, που σχετίζεται με το θέμα, αυτό το διάστημα στον ...
22 Φεβρουαρίου 2024
Του Δημήτρη Βασιλείου* ‘Ίσως θυμάστε το χιουμοριστικό ερώτημα του παλιού τραγουδιού της κατοχής, που μας το γνώρισε ο Πάνος Τζαβέλας και έλεγε: ...
02 Φεβρουαρίου 2024
Του Δημήτρη Κατηνιώτη Ο Αμβρακικός Κόλπος στα βορειοδυτικά της Ελλάδας υπήρξε από την αρχαιότητα περιοχή σημαντικής ναυτικής και ναυτιλιακής ...

Αθλητισμός

Κοινωνία

26 Απριλίου 2024
Την Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του δήμου Πρέβεζας. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα δια ζώσης και ταυτόχρονα
26 Απριλίου 2024
Στην κατάμεστη Θεοφάνειο αίθουσα ανέβηκε η θεατρική παράσταση του 3ου Γυμνασίου Πρέβεζας «Το Δέντρο-ένας οικολογικός μύθος». Το σενάριο και τη ...
26 Απριλίου 2024
Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας: ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ...
26 Απριλίου 2024
Με την εαρινή συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κοινό αμφιθέατρο του Δέσκειου Γυμνασίου- Λυκείου η Μικτή Χορωδία Πάργας ολοκλήρωσε τις ...
25 Απριλίου 2024
Με επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών-Φοροτεχνικών Νομού Πρέβεζας.  ...

Πολιτική

27 Απριλίου 2024
Σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης από την Πρέβεζα, υπογραμμίζοντας πως απέτυχε να ελέγξει το κύμα ακρίβειας,
24 Απριλίου 2024
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Σύμφωνα με την πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας, ...
24 Απριλίου 2024
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Τάσος Τόκας, στο πλαίσιο περιοδείας του ...
23 Απριλίου 2024
Έπειτα από πολλές πολιτικές παλινωδίες, αρκετό “κρυφτούλι” και συνεχόμενες επικοινωνιακές γκάφες της δημοτικής αρχής στην υπόθεση της αγωγής της ...
22 Απριλίου 2024
Ένα μείζον πολιτικό ζήτημα, το οποίο έχει απασχολήσει μέχρι και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ του atpreveza.gr) και έχει ...

Πολιτισμός

27 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!
25 Απριλίου 2024
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η Πρέβεζα στα Οθωμανικά αρχεία», συνδιοργανώνει το Ίδρυμα Ακτία Νικόπολις και η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας την ...
24 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει Εκδήλωση για τον Εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Χορού το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30 π.μ στην Πλατεία ...
25 Απριλίου 2024
  Κρατήσεις στο : 2682089789, 6909963253 ή με μήνυμα στην σελίδα του Diem στο Instagram και στο Facebook!

Στήλες

06 Ιουλίου 2012
Αραβικές δυνάμεις υπό τον Λόρενς της Αραβίας και τον βεδουίνο Αούντα Ιμπού Ταγί καταλαμβάνουν το λιμάνι της Άκαμπα από τους Οθωμανούς Τούρκους στις 6 Ιουλίου 1917, κατά τη διάρκεια της αραβικής
26 Ιουνίου 2012
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γιουγκοσλαβίας απορρίπτει τις διακηρύξεις ανεξαρτησίας της Σλοβενίας και της Κροατίας. Αρχίζει ο Πόλεμος των Δέκα ...
21 Ιουνίου 2012
Σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας της Ελλάδας ξεσπά στις ΗΠΑ, με συλλήψεις σε διάφορες πόλεις της Αμερικής, για παράνομες καταθέσεις 700 εκατομμυρίων ...
19 Ιουνίου 2012
Οι Έλληνες συντρίβουν τους Βούλγαρους στη μάχη Κιλκίς - Λαχανά, κατά τη διάρκεια του Β' Βαλκανικού Πολέμου, στις 19 Ιουνίου 1913. Η μάχη ξεκίνησε ...
16 Ιουνίου 2012
Παρουσία στενών συγγενών, λίγων φίλων και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, χωρίς επικήδειους λόγους, κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παιανίας στις 16 ...